Dolphins. Photo by Stephane Rochon.

A dive site atlas made by divers for divers
Enjoy and contribute!
HomearrowCommunity
Wannadivers forum  


Boardwalk :: Forum List
adidas tubular shadow - 2018/06/07 15:18 ÿþOch som adidas skor herr Xinhua rapporterade, sade Suzhou Industrial Park Administrative Committee i ett material till media att det helt förstod Adidas plan för global återuppbyggnad av resurser, vilket också överensstämmer med den trend som Suzhou Industrial Parks administrativa kommitté kräver omvandling för närvarande. Det är värt att notera att Adidas så kallade "integrationsstrategi" uppträder också i Nike: s officiella uttalande i Kina. I mars 2009 meddelade Nike stängningen av sin tillverkningsanläggning för skodon som endast ägs av den - Taicang-fabriken.

I början inrättades de tillverkande baser i europaamerika som anses vara födelseplats för märken. För att ta exempel på Nike, för att spara kostnader, byggde den sin egen utomeuropeiska produktionslinje i adidas spezial Japan som en början. Under de senaste åren har japansk yen ständigt ökat såväl som arbetskraftskostnaderna, vilket gjorde att Nike producerade kostnader både övre och övre och övre. År 1975 överfördes Nikes produktionslinjer i Japan till de adidas nmd xr1 relativt låga arbetskraftskostnaderna i Korea och Taiwan.

Och Adidas tjänsteman erkände att det var sant för reportrar, men det betonade Adidas i Kina har fortfarande mer än 300 samarbete på uppdrag av företagen. Att stänga ned är att företaget inte tar hänsyn till integrationen av de globala resurserna, vilket inte kommer att medföra dåliga effekter på produktionen. Ändå är affärsmarknaden fortfarande oundviklig att associera denna åtgärd med fenomenet att inhemska tillverkningskostnader stiger kraftigt, adidas neo rekrytering är svårt. Det är dock inte en händelse men mer av en trend.

De står dock inför trycket från konsumtionsmarknaden. "Speciellt för Adidas, som borde vara" säkringarna "av Olympiska spelen i London som förstklassig sponsor, men förvånansvärt har konsumenternas reaktion varit under botten, det är svårt att börja skjuta utan att vara värd." Nyligen rapporterades att världens näst största sportföretag Adidas skulle stänga den enda av sin fabrik i Suzhou i oktober i år.

Påminner om den långsiktiga historien om sportvaror tillverkningsindustrin, Adidas, Nike och andra multinationella sportkläder varumärken har alltid valt sättet "Där kostnaden är låg, det finns vägenAn början inledde de tillverkande baser i Europa som är betraktas som födelseplats för varumärken. För att ta exempel på adidas tubular shadow Nike, för att spara kostnader, byggde den sin egen utomeuropeiska produktionslinje i Japan som en början.

Det traditionella sportmärket Adidas kunde visa sig på modearket på grund av den svarta trollkarlen som är den kreativa direktören för Y-3. Sedan dess går sportkläder i de officiella tillfällena. Den märkesdesignande regissören från Adidas huvudkontor gick i händerna med den kreativa regissören för att producera en ny specialdesign för Y-3-serien under den här säsongen och idéerna påverkades av den trendiga dansen. En helt ny illustration uttryckt i Y-3-serien baserat på dess unika idéer från disco i New York till den eleganta tango i Argentina.
  | | The administrator has disabled public write access.
Boardwalk :: Forum List
community menu

My Scuba

  • My Profile
  • My Travel Map
  • My Dive Sites
  • My Logbook
  • My Trips
  • My Pictures
  • My messages
  • Invite Friends

Online Divers


No Members and
79 Guests Online

Advertise

Wannadive.net 24/24

Wannadive.net on your mobile

Google Play Application

RSS All the RSS feeds of Wannadive.net

Newsletter All news by email

Friends of Wannadive